Open Water Diver

Nybörjarkurs 

Open Water Diver

Under denna grundkurs lär du dig grunderna för dykning. Du kommer att tillsammans med en instruktör systematiskt bygga upp dina teoretiska och praktiska kunskaper. Vi tränar i vår pool som ligger 1,5 m från teorisalen, sedan återstår utedyken som vi gör i öppen sjö.

Kursens innehåll: Kursen består av teori och praktiska övningar i bassäng samt två dagar med dykning i öppen sjö. 

Teorin består av fem lektioner där du erhåller den teoretiska kunskapen för att vistas under vattnet. Teorimodulerna avslutas med en slutskrivning som kontroll.

Den praktiska delen består även den av fem moduler. Här får du de praktiska färdigheterna i hur du använder din dykutrustning på ett säkert sätt. Varje övning gås igenom och visas av instruktören innan eleverna en och en får prova på övningarna. Små grupper gör att du får en säkrare och mer personlig kurs.

Efter detta är det dags för utedyken. Under två dagar bekantar vi oss med dykning i ”riktiga” vatten. Inga nya övningar tillkommer, du känner alltså igen allt som skall genomföras. Utedyken genomförs under 2 dagar.

Pris: 5990 kr

Har du funderat på att lära dig dyka utomlands så kan vi rekommendera att genomföra all teori och all bassängträning här hemma där vi tar allt på svenska och i din takt. Du kan sen välja att göra utedyken i öppen sjö var som i hela världen, det gör att du kan ägna dina semesterdagar till att dyka, inte sitta i klassrum.

 Pris: 4900 kr